Nybygning

Hvorfor ikke designe jeres bolig, så den bliver præcis, som I ønsker det til en pris, der tilmed er lavere end et typehus? Jeg kan matche – og ofte gå under prisen for et typehus. På den måde får I markedets bedste pris-kvalitets-forhold på en nybygget bolig – og samtidig fuld fleksibilitet til at bygge huset efter jeres drøm. Det kan lyde for godt til at være sandt, men det er det ikke. Årsagen er mit lave omkostningsniveau og mit udvidede samarbejde med andre håndværkere.

I bestemmer, hvor meget I selv vil stå for. Vil i bygge med? Har I selv tegningerne? Eller skal vi tage jeres idé og sammen med en arkitekt finde ud af, hvordan jeres drøm skal se ud? Jeg har et fast samarbejde med både en byggerådgiver og en arkitekt, der kan hjælpe med at tegne skitserne til jeres drøm. Hvis I selv har stregerne på plads til jeres nye bolig, begynder vi bare derfra.

Jeg er vant til at lede store byggeprojekter. Jeg har samlet en kreds af håndværkere og andre eksperter, der deler min kompromisløse holdning til kvalitet og ”ordentligt arbejde”. Ved større projekter trækker jeg på min erfaring som formand til at styre opgaven sikkert i mål. Jeg ved, hvor vigtigt det er at inddrage kunden i alle byggeriets faser, og jeg forlader først pladsen, når I er helt tilfredse.

Ring til mig og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe med at gøre jeres nybygger-drøm til virkelighed. Lad mig vise jer eksempler på nybyg, som jeg har stået for, og lad os se, om ikke jeg skal hjælpe Jer også.