Renovering

Jeg laver alle typer af renovering. Måske er pudsen på facaden krakeleret, huset skal filtses eller vægge skal rives ned. Jeg har naturligvis alt det nødvendige udstyr til at udføre selv komplicerede mureropgaver, f.eks. til understøtning af etageadskillelse, når bærende vægge skal fjernes og et samtale-køkken skal etableres.

I skal ikke være nervøse for at bygge eller renovere boligen om vinteren. Jeg har ”vintermåtter”, som jeg kan beklæde byggeriet med, så vejr og vind ikke skader eller forsinker byggeriet.

Også total-opgaver. Jeg står også for totalrenovering, hvor al indmad udskiftes, og hele ejendommen skal have den store tur. Som ved andre store opgaver kan jeg stå for totalentreprisen, hvor vi i et lille team af dygtige håndværkere fra mit netværk sørge for alt og skaber nye muligheder i jeres bolig.

Men ofte er det ikke meget der skal til, for at jeres nuværende bolig kan leve op til jeres nye ønsker og behov. En skillevæg der flyttes, nye fliser i køkkenet eller et nyt vindue i gavlen giver ofte jeres bolig helt nye muligheder.

Det handler om at finde nye løsninger, der møder jeres ønsker – og passer jeres smag og økonomi. Ring og lad os tale om det.

Det vigtige badeværelse. Badeværelset er et ”dyrt” rum, så det skal renoveres med omtanke. Jeg har set mange skræk-eksempler på renoveringer, der ”stikker af” fra både kunde og håndværker. Resultatet bliver dyrt og dårligt. Renovering af badeværelset er en opgave, der kræver kompetente hænder både i indretningen og udførelsen.

Fra placeringen af badeværelsets forskellige elementer, sammenhængen mellem designet på fliser, armaturer, vask og spejl til den håndværksmæssige korrekte håndtering af vådrummet.

Jeg har stor erfaring i at rådgive kunder, så badeværelse bliver indrettet funktionelt og i en stil, der passer perfekt til jer nu og i årene fremover. Og jeg stiller naturligvis en opvarmet toiletvogn til rådighed, mens arbejdet pågår på jeres badeværelse.