Fliser og klinker

Fliser og klinker er på hastigt indtog i de danske hjem og har fortrængt trægulvet, som danskernes mest foretrukne gulvbelægning. Og det er der gode grunde til. Fliser og klinker giver ofte et meget enkelt og rent udtryk, de er nemme at rengøre, og så holder fliser og klinker bedre på varmen end trægulve.

Det store udvalg, der kan ramme enhver stil og farve, gør desuden fliser og klinker til et oplagt valg.

Fagmanden er vigtig. De smukkeste fliser og klinker bliver ikke flottere end dygtigheden hos ham, der lægger dem. Det kræver planlægning og håndelag at lægge fliser og klinker, så lægning, mønster og afslutning bliver optimal. Det er et puslespil, der kræver en dygtig mand for at gå helt op.

Jeg kommer meget gerne med et oplæg til materialevalg, der passer bedst til rummet, udtrykket og den daglige brug.

Jeg vælger gerne smukke, men vanskelige detaljer og afslutninger i lægningen, der bidrager til at give rummet en ekstra dimension. En lækker detalje ved afløbet eller en naturlig overgang mellem to typer af fliser kan fuldende indtrykket i et nyrenoveret rum.

Jeg finder den den rigtige løsning.
Mit samarbejde med forskellige leverandører betyder, at jeg kan skaffe fliser og klinker i stort set alle afskygninger. Det kan også komme jer til gode, når I kan nøjes med at udskifte enkelte fliser, f.eks. i forbindelse med en eventuel vandskade på badeværelset.

Her vil jeg kunne skaffe en flise, der ofte vil kunne matche den oprindelige flise perfekt – eller meget tæt på.