Tilbygning

Alle kan få brug for flere kvadratmeter. Et værelse ekstra til den lille ny? Et sted at nyde varmen fra forårsolen? Eller måske har I behov for et kontor, så I kan arbejde hjemmefra? Livet ændrer sig, eller måske gør jeres økonomi det muligt at realisere en gammel drøm.

Tilbygningens muligheder. En tilbygning skal møde jeres behov for mere plads i hverdagen. Samtidig skal tilbygningen udføres i en stil, kvalitet og materialer, så den fremstår i harmoni med det eksisterende byggeri. Det kræver både arkitektonisk sans og håndværksmæssig kompetence at opføre en tilbygning, der svarer til drømme, budget og den ejendom, som tilbygningen skal passe til.

En tilbygning kræver en klar plan fra A til Z. Fra tegninger, godkendelse fra kommunen, undersøgelse af undergrunden til det egentlige murerarbejde med støbning af fundament, opmuring af vægge og facader og taglægning. Jeg er hele vejen igennem jeres garanti for, at jeres tilbygning bliver præcis, som I ønsker den, og som vi har aftalt.

En fast pris, der holder til vi er i mål. Det er afgørende, at I kender den endelige pris på projektet, inden vi går i gang. Jeg giver tidligt en fast pris på hele opgaven, og den holder hele vejen til byggeriet står færdigt. Opstår der nye ønsker eller udfordringer undervejs, holder vi byggemøder, hvor vi retter til.